Τι είναι το αίτημα για Source of Funds (SOF) και Source of Wealth (SOW);

Οι δύο όροι είναι διαφορετικοί και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι. Ο όρος Source of Funds αναφέρεται στην προέλευση και το μέσο μεταφοράς των χρημάτων που κατατέθηκαν στο λογαριασμό σας, π.χ. τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Αντιθέτως, ο όρος Source of Wealth, αφορά στο πώς ο πελάτης απέκτησε τα εν λόγω κεφάλαια, π.χ. μέσω κληρονομιάς, πώληση ακινήτου, μισθοδοσίας ή επένδυσης. Ο έλεγχος Source of Wealth παίζει ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο κατά την αξιολόγηση του ρίσκου για ξέπλυμα χρήματος.

Συνεπώς, το αίτημα για Source of Funds σημαίνει οτι θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε ένα αποδεικτικό της προέλευσης του κεφαλαίου που χρησιμοποιήθηκε στο λογαριασμό σας, ενώ το αίτημα για Source of Wealth αναφέρεται στο έγγραφο που εμφανίζει το ύψος του εισοδήματός σας.

Αυτά τα έγγραφα είναι απαραίτητα στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Όπως και οι τράπεζες και άλλοι πάροχοι τυχερών παιχνιδιών, συνεργαζόμαστε στενά με τις ρυθμιστικές Αρχές, ώστε να προστατεύσουμε τους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε οτι οι υπηρεσίες μας δεν προκαλούν ζημία.

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, είναι απαραίτητο να καθορίσουμε με ποιον τρόπο χρηματοδοτούν οι παίκτες μας το λογαριασμό τους , π.χ. με το μισθό τους, και να ζητήσουμε αποδεικτικό αυτού. Καταλαβαίνουμε οτι πιθανόν να χρησιμοποιείτε επιπλέον πηγές εσόδων ώστε να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας και, σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί απλά να το διερευνήσουμε περισσότερο.

Γιατί απαιτείται κάτι τέτοιο;

Η Rebels Gaming δεσμεύεται να προστατεύσει τους πελάτες της, ώστε να μπορούν πάντα να παίζουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα, καθώς και εναρμονιζόμενοι με τους ισχύοντες κανονισμούς για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Πότε ζητούνται τα σχετικά έγγραφα;

Τα έγγραφα SOW και/ή SOF μπορεί να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή από πελάτες που κατέθεσαν τουλάχιστον 2.000 ευρώ εντός του τελευταίου 6μήνου.

Είμαι υποχρεωμένος να στείλω έγγραφα SOW/SOF?

Είναι ευθύνη του πελάτη να αποστείλει τα σχετικά έγγραφα εφόσον του ζητηθούν. Σε περίπτωση αποτυχίας αποστολής τους, ο λογαριασμός σας είναι πιθανόν να ανασταλεί.

Πώς θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα μου;

Οι πληροφορίες στα έγγραφα που θα προσκομίσετε θα αξιολογηθούν ώστε να εξακριβωθεί η προέλευση των κατατεθέντων κεφαλαίων ή η πηγή του εισοδήματός σας και δεν θα χρησιμοποιηθούν για δευτερογενείς σκοπούς.
Η διαχείριση των δεδομένων σας θα είναι εμπιστευτική και ασφαλής, εναρμονισμένη με την Πολιτικής Ιδιωτικότητάς μας.

Μπορώ να προσκομίσω υπεύθυνη δήλωση;

Οι υπεύθυνες δηλώσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.

Πώς στέλνω τα έγγραφα;

Παρακαλούμε στείλτε τα σχετικά έγγραφα με e-mail στο: documents@betrebels.com εντός 30 ημερών ώστε να αποφύγετε την αναστολή του λογαριασμού σας ή ανεβάστε τα απευθείας στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την καρτέλα «KYC» από το κύριο μενού.

Σε τι μορφή μπορώ να στείλω τα έγγραφά μου;

Μπορείτε να στείλετε τα έγγραφα SOW / SOF σε μορφή PDF. Η μορφή PDF χρησιμοποιείται για την παρουσίαση ηλεκτρονικών εγγράφων στην προβλεπόμενη μορφή. Κατά αυτόν τον τρόπο η μορφοποίηση κειμένων και εικόνων δεν τροποποιείται αν το έγγραφο ανοιχτεί με τη χρήση διαφορετικού λογισμικού, συσκευής ή λειτουργικού συστήματος. Το PDF αναγνωρίζεται ως τυποποιημένη μορφή αρχείων, διαχειριζόμενη από τον ISO (International Organization for Standardization- Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης), για την αποστολή επίσημων εγγράφων. Τα έγγραφα πρέπει να ληφθούν στην αυθεντική τους μορφή στην οποία εκδόθηκαν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε παραποιημένα ή τροποποιημένα κατά οποιονδήποτε τρόπο έγγραφα, αλλά είναι απαραίτητο να σταλεί το αυθεντικό έγγραφο.

Σημείωση: Είναι πιθανόν να ζητηθούν στοιχεία SOW / SOF ακόμα και πριν την επεξεργασία ενός αιτήματος ανάληψης. Για αυτό σας συνιστούμε να έχετε αυτά τα στοιχεία ανά πάσα στιγμή εύκαιρα.

Loading