Στην BetRebels θα έχεις την ευρύτερη προσφορά αθλητικών επιλογών στην αγορά, με πάνω από 18 διαφορετικές κατηγορίες αθλημάτων: Ποδόσφαιρο, Φόρμουλα 1, Moto GP, Τένις , Μπάσκετ, Βόλεϋ και πολλά άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 150 είδη στοιχημάτων, περίπου 330 ζωντανά γεγονότα κάθε ημέρα και πάνω από 5.000 στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα κάθε εβδομάδα.

Για να δείτε την ευρεία γκάμα αθλητικών προσφορών μας, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα των προσφορών:

promo

Cashout

Δεν μπορώ να κάνω cashout το δελτίο μου.

Το Cashout είναι μια προαιρετική διαδικασία. Δεν είναι εφικτό να κάνετε cashout σε ένα δελτίο όταν μία η περισσότερες επιλογές δεν είναι πλέον διαθέσιμες στη σελίδα μας.

Προσφορές

Μπορώ να λάβω αθλητική προσφορά χωρίς κατάθεση;

Όχι, οι αθλητικές προσφορές είναι σε γενικές γραμμές συνδεδεμένες με αντίστοιχες καταθέσεις εκτός από περιπτώσεις που ισχύουν προσωρινές ή ειδικές προσφορές που, σε κάθε περίπτωση, θα περιγράφονται στην σελίδα των προσφορών.

Όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω το μπόνους εμφανίζεται το μήνυμα: «Ο κωδικός προσφοράς δεν υπάρχει»

Προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το μπόνους για τα αθλήματα από την λανθασμένη ενότητα (εξαργύρωση μπόνους). Η σωστή ενότητα είναι η Αθλήματα -> Ιστορικό Στοιχημάτων -> Μπόνους

promo

Όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω το μπόνους εμφανίζεται το μήνυμα: «Δε βρέθηκε κάποιο μπόνους»

Μερικές φορές ο κωδικός μπορεί να είναι ελαττωματικός ή να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να συνδεθείτε στην ζωντανή συνομιλία ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο cs@betrebels.com για την άμεση αντικατάσταση του κωδικού σας.

Έκανα κατάθεση, αλλά το μπόνους για τα αθλήματα δεν έχει πιστωθεί στο λογαριασμό μου.

Τα μπόνους στα αθλήματα δεν είναι αυτόματα, αλλά πρέπει να ζητηθούν μέσω e-mail στο bonus@betrebels.com

Έχω στείλει το e-mail για το μπόνους στα αθλήματα, αλλά δεν έχω ακόμα λάβει τον κωδικό

Η επεξεργασία των αιτημάτων για μπόνους γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας. Ιδιαιτέρως τις πρώτες ημέρες του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην έκδοση και αποστολή των κωδικών μπόνους. Ο χρόνος αναμονής στη χειρότερη περίπτωση δε θα πρέπει να ξεπερνάει τις 24 ώρες.

Έλαβα αρνητική απάντηση για το μπόνους αθλημάτων.

Τα μπόνους για τα αθλήματα δεν είναι αυτόματα. Όπως διευκρινίζεται στον όρο 18 (μπόνους καλωσορίσματος) και 12 (loyalty bonus), η BetRebels διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να ακυρώσει οποιαδήποτε προσφορά κατά την απόλυτη κρίση της. Αν και υπάρχει πάντα κάποιος λόγος για την απόρριψη του αιτήματος, η BetRebels δεν προβαίνει στην κοινοποίηση του.

Έχω ενεργοποιήσει το μπόνους για τα αθλήματα, αλλά δεν το βλέπω στο υπόλοιπό μου

Τα μπόνους για τα αθλήματα δεν εμφανίζονται στο πραγματικό υπόλοιπο πριν την ολοκλήρωση του απαιτούμενου τζίρου. Το υπόλοιπο μπόνους, η ημερομηνία λήξης του και ο απομένων τζίρος εμφανίζεται στο Αθλήματα> Ιστορικό Στοιχημάτων> Μπόνους.

Μπορώ να αρχίσω να ποντάρω με την κατάθεσή μου πριν ενεργοποιήσω το μπόνους;

Όχι, για λόγους υπολογισμού του τζίρου, δεν είναι δυνατόν να ποντάρετε με την κατάθεση βάσει της οποία αιτηθήκατε το μπόνους, πριν την ενεργοποίηση του, καθώς διακινδυνεύετε να ακυρωθεί το μπόνους και ενδεχόμενα σχετικά κέρδη ανεξαρτήτως του αν προέκυψαν με τα χρήματα της κατάθεσης για την οποία ζητήθηκε το μπόνους, ή με το ίδιο το μπόνους.

Έπαιξα ένα στοίχημα με χρήματα μπόνους, αλλά το ποσό του κουπονιού δεν αφαιρέθηκε από τον υπολειπόμενο τζίρο.

Το κουπόνι δεν έχει ακόμα διευθετηθεί, έχει ακυρωθεί ή δεν πληροί την ελάχιστη απόδοση ή δεν είναι σε μία από τις προβλεπόμενες αγορές.

Έπαιξα ένα στοίχημα με χρήματα μπόνους, αλλά τα κέρδη δεν πιστώθηκαν στο λογαριασμό μου.

Κέρδη που προέκυψαν από στοιχήματα που τοποθετήθηκαν με χρήματα μπόνους προστίθενται στο υπόλοιπο μπόνους που μπορείτε να δείτε από το Αθλήματα -> Ιστορικό Στοιχημάτων -> Μπόνους. Όταν η προϋπόθεση τζίρου ολοκληρωθεί, το ποσό του μπόνους (συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων κερδών) θα μετατραπεί αυτόματα σε πραγματικά χρήματα και θα είναι πλέον αναλήψιμο.

Δε χρησιμοποίησα το μπόνους κι έληξε. Πρέπει και πάλι να ολοκληρώσω τον τζίρο;

Αν το μπόνους λήξει, αλλά υπάρχει υπόλοιπο ή κέρδη από από την κατάθεση βάσει της οποίας δόθηκε το μπόνους, η προϋπόθεση τζίρου παραμένει ενεργή και πρέπει να ολοκληρωθεί πριν ζητηθεί ανάλυση. Αν το σύστημα δεν εμφανίζει πλέον το υπόλοιπο τζίρου, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Live Chat ή στο cs@betrebels.com για να ενημερωθείτε για το ποσό του τζίρου που απομένει.

Ολοκλήρωσα τον τζίρο, αλλά το ποσό του μπόνους δεν έχει ακόμα μετατραπεί σε πραγματικά χρήματα.

Ένα ή περισσότερα στοιχήματα που παίχτηκαν με χρήματα μπόνους είναι ακόμα ανοιχτό. Αν ο τζίρος έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε είτε να περιμένετε τα εν λόγω στοιχήματα να διευθετηθούν είτε να κάνετε cashout (εφόσον προσφέρεται).

Έλαβα και ολοκλήρωσα το μπόνους. Μπορώ να λάβω άλλα μπόνους μέσα στον ίδιο μήνα;

Ναι, τα μπόνους για τα αθλήματα πιστώνονται ανάλογα με τις μηνιαίες καθαρές καταθέσεις. Μπορείτε να αιτηθείτε το Silver bonus, για καθαρές καταθέσεις από 500 ευρώ και πάνω, το Gold bonus, καθαρές καταθέσεις από 1.000 ευρώ και πάνω, καθαρές καταθέσεις από 2.000 ευρώ και πάνω. Τα Silver, Gold και Platinum bonus είναι ύψους 100 ευρώ.

Πότε μπορώ να λάβω freebet;

Τα Freebet είναι ένα εργαλείο προώθησης και συνήθως προσφέρονται σε νέους χρήστες με σκοπό να δοκιμάσουν την πλατφόρμα. Περιστασιακά, και κατά την απόλυτη κρίση του τμήματος μπόνους, είναι δυνατόν να λάβετε freebet όταν οι καθαρές καταθέσεις προσεγγίζουν, χωρίς να φτάνουν το όριο για το επόμενο μπόνους.

Έλαβα κωδικό για freebet, αλλά όταν προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω το ποσό αφαιρείται από το πραγματικό υπόλοιπό μου.

Πρέπει να ενεργοποιήσετε το freebet κάνοντας κλικ στο RiskFreebet ON όταν βάζετε το κουπόνι.

promo

Το freebet μου κέρδισε, υπάρχει προϋπόθεση τζίρου;

Όχι, το freebet δεν έχει σχετικούς περιορισμούς. Τα κέρδη μπορούν να πονταριστούν σε οποιοδήποτε προϊόν ή να ζητηθούν ανάληψη.

Μπορώ να ενεργοποιήσω το freebet αν έχω ενεργό μπόνους για τα αθλήματα;

Όχι, μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά.

Loading