Ταυτοποίηση λογαριασμού.

Για να διατηρήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στοιχηματισμού και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των λογαριασμών των παικτών μας, ζητούμε από τους χρήστες μας να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους. Οι πρόσφατα εγγεγραμμένοι πελάτες θα λάβουν ένα e-mail με ένα σύνδεσμο ώστε να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους.

Η επαλήθευση ταυτότητας είναι απλή, γρήγορη και υποχρεωτική διαδικασία, ώστε να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός κι η δυνατότητα αναλήψεων κερδών ενεργή.

Αυτά τα έγγραφα απαιτούνται στον κλάδο τυχερών παιχνιδιών.


Γιατί πρέπει να επαληθεύσω την ταυτότητά μου;

Προκειμένου να διατηρηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον στοιχηματισμού, η νομοθεσία απαιτεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προσκομίζοντας ένα έγκυρο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά σας, καθώς κι ένα αποδεικτικό κατοικίας.

Θεωρείται το δίπλωμα οδήγησης έγκυρο έγγραφο;

Ναι, το δίπλωμα οδήγησης γίνεται δεκτό, αλλά μόνο εφόσον συνοδεύεται από ένα ακόμα επίσημο έγγραφο (εκδοθέν από κυβερνητικό οργανισμό), το οποίο αποδεικνύει την εθνικότητά σας.

Πότε πρέπει να επαληθεύσω την ταυτότητά μου;

Έχετε 7 ημέρες από την στιγμή της πρώτης κατάθεσης ώστε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Μετά τη λήξη αυτού του χρονικού διαστήματος, ο λογαριασμός σας θα ανασταλεί.

Πώς μπορώ να επαληθεύσω την ταυτότητά μου;

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε στη διεύθυνση e-mail με την οποία κάνατε εγγραφή ένα e-mail (βεβαιωθείτε οτι το e-mail δε βρίσκεται στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα/ ενοχλητική αλληλογραφία). Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο e-mail, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και ανεβάστε τα δύο απαραίτητα έγγραφα στην ενότητα KYC από την ενότητα KYC ή στείλτε τα στο e-mail: documents@betrebels.com.

load docs

Σε τι μορφή πρέπει να είναι το έγγραφο ταυτοποίησης;

Βεβαιωθείτε οτι το αρχείο είναι σε μία από τις παρακάτω αποδεκτές μορφές: JPG, PNG, GIF or PDF. Το έγγραφο ταυτότητας (έγχρωμη μπροστινή και πίσω όψη) πρέπει να εμφανίζεται ολόκληρο και να είναι ξεκάθαρα ορατές και οι τέσσερις άκρες (βλέπε φωτογραφίες). Δε γίνονται δεκτές θολές φωτογραφίες ή φωτογραφίες που έχουν τροποποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση οποιουδήποτε λογισμικού. Η εικόνα πρέπει να είναι καθαρή, ευανάγνωστη και πλήρης ώστε να αποφευχθεί η απόρριψή της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να βγάλετε φωτογραφία το έγγραφο ή σκάνερ.

ΕΓΚΥΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

valid docs

Εφόσον το έγγραφο ανέβει σωστά, θα ελεγχθεί και θα γίνει αποδεκτό το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον έγγραφα.

Μόλις ανεβάσετε τα έγγραφα σας, εφόσον υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail.

Αν η ταυτότητα ή το διαβατήριο σας έχουν λήξει, δε θα μπορέσουμε να προωθήσουμε ενδεχόμενες αναλήψεις σας, ώσπου να προσκομίσετε ένα έγγραφο σε ισχύ.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο να ανεβάσετε τα έγγραφά σας ενώ χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας, μπορείτε πάντα να τα στείλετε μέσω e-mail στο: documents@betrebels.com

Τι είναι το αποδεικτικό κατοικίας (POA);

Το αποδεικτικό κατοικίας είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την διεύθυνση στην οποία μένετε. Η διεύθυνση θα πρέπει να συμπίπτει με εκείνη που εισαγάγατε κατά την εγγραφή σας.

Αποδεκτά αποδεικτικά κατοικίας είναι οι λογαριασμοί ρεύματος, φυσικού αερίου, σταθερού τηλεφώνου, τηλεόρασης ή ίντερνετ που έχουν εκδοθεί για την συγκεκριμένη διεύθυνση ακινήτου εντός των τελευταίων 3 μηνών (είτε τα έχετε λάβει μέσω ταχυδρομείου είτε ηλεκτρονικά) και στα οποία η ημερομηνία και η διεύθυνση είναι ευδιάκριτα.
Επιπλέον, δεχόμαστε αναλυτικές κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών ή καρτών που έχουν εκδοθεί μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, είτε τα έχετε λάβει μέσω ταχυδρομείου είτε ηλεκτρονικά σε μορφή PDF.

Σε τι μορφή πρέπει να ανεβάσω τα έγγραφά μου;

Βεβαιωθείτε οτι τα αρχεία σας είναι σε μία από τις παρακάτω αποδεκτές μορφές: JPG, PNG, GIF or PDF. Το αποδεικτικό κατοικίας πρέπει να είναι έγχρωμο και όλες οι άκρες του να είναι ορατές και όχι κομμένες. Δε γίνονται δεκτά θολά έγγραφα ή έγγραφα που έχουν τροποποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο, με τη χρήση οποιουδήποτε λογισμικού. Το έγγραφο πρέπει να είναι ευδιάκριτο, ευανάγνωστο και να εμφανίζεται ολόκληρο ώστε να αποφευχθεί η απόρριψή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να βγάλετε φωτογραφία το έγγραφο ή να προωθήσετε το αυθεντικό pdf αν το έχετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Σημείωση: Δε δεχόμαστε λογαριασμούς κινητών, φακέλους, τιμολόγια ή αποδείξεις αγορών ή υπεύθυνες δηλώσεις/ βεβαιώσεις.

Loading